Kökspersonal 85 %

Helsjöns folkhögskola och kursgård söker kökspersonal 85 %.

I köket på Helsjön arbetar personalen efter ett cirkulerande schema vilket innebär att du arbetar med alla normalt förekommande sysslor i köket, ibland även tillagning av vegetarisk mat samt allergimat. Helgtjänst ingår och att du har körkort och bil är en förutsättning för att du ska kunna arbeta hos oss.

Vi söker Dig som har köksutbildning (gärna kockutbildning) med kompetens också kring vegetarisk mat och matallergier och som har erfarenhet av arbete i storkök. De helger du är schemalagd har du utöver arbetet i köket särskilt ansvar som värd/värdinna för våra kursgäster. Du är social och utåtriktad och har ett brinnande intresse för både mat och människor. Eftersom du också står i kiosken när du jobbar helg är det en merit om du har erfarenhet av kassahantering.

Anställningsform: tillsvidaretjänst.

Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse.

Frågor
För frågor om tjänsten ring kökschef Ann-Marie Hjortzberg-Nordlund på telefon 073-5040292.
Representant för Kommunal är Anneli Struxjö telefon 070-2122587.

Allmänt
Helsjöns folkhögskola är en kyrklig folkhögskola knuten till Göteborgs stift. Vi har ca 80 studerande varav ungefär 50 bor på skolans internat. Så gott som varje helg samt oftast också under veckorna har vi kursgäster boende på skolans kursgård. Knappt 100 personer äter lunch varje dag, därtill serveras frukost, fika, kvällsmat och kvällsfika. Sommartid används hela skolan som kursgård.

Ansökan
Ansökan ska vara Helsjön tillhanda senast måndag 18 september 2017 och skickas via e-post till ann-marie.hjortzberg-nordlund@helsjon.se

För frågor om tjänsten ring Ann-Marie Hjortzberg- Nordlund, kökschef, telefon 0320-205835, 0735-040292
Facklig representant för Kommunal, Anneli Struxsjö, telefon 070-2122587